Fer per fer

Ens passa tots. A vegades fem les coses sense demanar-nos el “per a què” fem el que fem. I llavors ve el  característic “no tenir temps de…”. Vet aquí dues imatges d’ahir mateixEs un simple comentari gràfic referit a “finalitat i organització de tasques” i, per tant ben allunyat de qualsevol retret als treballadors que fan la feina que, uns altres, manen

a.- De que serveix triplicar o quadruplicar els indicadors del carrer?. Si n’hi ha de fixes, per què se n’han de col.locar de mòbils? Quin missatge se’n pot treure?

Ferxfer1

b.- ¿De que serveix que la màquina netejadora passi dues vegades a tota pastilla pel carrer si deixa part de les fulles? ¿Qui se n’ha de cuidar de la neteja del carrers? ¿Què pot fer, la màquina, quan hi ha cotxes mal aparcats?

Ferxfer2

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.