L’Ajuntament aprova el reglament regulador del Consell Municipal de Cultura de Sant Llorenç des Cardassar

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha aprovat el reglament regulador del Consell Municipal de Cultura en el ple de dia 19 de novembre de 2015.

El Consell Municipal de Cultura és un òrgan permanent de participació sectorial de caràcter exclusivament consultiu pel que fa als assumptes relacionats amb la cultura en l’àmbit municipal. Les seves atribucions són emetre informes a iniciativa pròpia o de l’Ajuntament sobre matèries de l’àmbit cultural, a més d’emetre i formular propostes i suggeriments en relació a la dinàmica cultural del municipi.

Tot això permetrà la participació directa tant dels diferents col·lectius, associacions, com a títol individual dins aquest òrgan participatiu d’assessorament d’àmbit cultural de l’Ajuntament de Sant Llorenç.

 

2 pensaments a “L’Ajuntament aprova el reglament regulador del Consell Municipal de Cultura de Sant Llorenç des Cardassar

  1. Per ara la primera consulta no va servir de gaire. De la proposta majoritària del Consell d’anomenar al nou teatre Casal de Cultura, es va passar a Espai 36 per decisió de.l’ajuntament.
    Com diuen els propis estatuts només és un òrgan consultiu i l’ajuntament és qui decideix, però si es repeteix molt sovint la gent se cansarà d’assistir a reunions per no res.

  2. Un consell de cultura que ha de comptar amb un representant de cada grup polític però que alhora de fer el reglament no ens van tenir en compte…ho hauria d’haver mirat pel card.cat (mira Pau, et fan propaganda!) si hi volia anar (què és que tots els assistents ho van veure per la revista? Vaja Pau, quin èxit!
    Sí, Pau estic d’acord amb tu,..Si amb tot ha de ser com a la Sala Polivalent-cultural-Rigal-Espai CAn Garanya….vaja,vaja.
    Esperem que aquestes situacions no es repeteixin!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.