L’Ajuntament de Sant Llorenç organitza actes per sensibilitat la ciutadania de la necessitat de lluitar contra la violència de gènere

Amb motiu del Dia internacional contra la violència cap a les dones, el departament de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha organitzat dos actes per sensibilitzar i conscienciara l’opinió pública respecte al problema de la violència contra la dona.

Polítics i tècnics han denunciat la xacra que representa la violència de gènere.

El primer acte es va celebrar dilluns, dia 23, a la delegació de Sa Coma, i va ser la projecció de la pel·lícula Te doy mis ojos.

El següent acte tindrà lloc dia 30, a les 20:30, a la Biblioteca Municipal de Sant Llorenç i serà una xerrada a càrrec de la sexòloga Teresa Ramos, “Tipus d’amor. La parella sana”.

La regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Sant Llorenç, Maria Galmés, ha reprovat durament que en una societat avançada com l’actual enguany s’hagin registrat 46 morts de dones a mans de les seves parelles o exparelles. “Des de l’Ajuntament volem conscienciar la ciutadania de la necessitat de lluitar contra aquesta xacra i al mateix temps instam a tothom a denunciar tots els casos al telèfon que s’ha habilitat des del Govern, el 016”, ha subratllat la regidora de Benestar Social.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.