La cançó de la setmana

Avui recorrem a la màgia de les bandes sonores per completar la nostra cita musical de la setamana. En concret, vos present l’artista internacionalment reconeguda Noa, interpretant un tema que a tots ens emocionà mentre vèiem La vida és bella, de Roberto Benigni.

El tema en qüestió es diu Beautiful that way i es pot trobar també en l’àlbum de Noa First Collection (2001). Aquesta artista israeliana ha estat recoenguda amb molts de preimsinternacionals (encara que curiosament a Eurovisió va quedar en un discret setzè lloc, la qual cosa ho diu tot d’aquest certamen).

El seu estil barreja des de la cançó d’autor, fins a les balades, el jazz, la música d’arrels jueves… i destaca per la seva dolça i harmònica.veu. A part, també toca la percussió, guitarra i piano. Quasi res…

Us deix amb aquesta delícia de cançó:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.