Sant Llorenç se suma als municipis que aposten per la seguretat dels parcs infantils

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, dins el projecte de millora dels diferents serveis i instal·lacions del municipi, ha posat en marxa una sèrie de revisions tècniques dels parcs infantils de titularitat municipal per millorar-ne la seguretat. Aquestes inspeccions les està duent a terme l’empresa Site5, Consultoría de Gestión.

Captura de pantalla 2015-12-03 a la(s) 12.00.40
El projecte consisteix en la inspecció de les característiques del parc, l’estat de conservació del mateix i també inclou la comprovació dels estàndards mínims de seguretat de l’equipament de les àrees de jocs, basats en la normativa europea. Amb aquesta revisió, l’Ajuntament preveu millorar les instal·lacions actuals i prevenir accidents que malauradament a vegades succeeixen.

L’objectiu final de l’equip de govern és poder acreditar, mitjançant el corresponent certificat, que els parcs infantils del municipi de Sant Llorenç des Cardassar compleixen amb la norma UNE 147103:2001 d’equipament i gestió de les àrees de joc infantil i així aportar una major tranquil·litat respecte a la seguretat als pares i mares o tutors dels nins i nines que juguen als parcs infantils del terme de Sant Llorenç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.