La cançó en català de la setmana (114) Carlos Baute-Et regalo

La marató de Tv3 és potser un d’aquells diamants que cal cuidar any rere any. Mitjançant aquest esdeveniment es recapten una quantitat ingent  de recursos per investigar les diferents malalties que han anat tractant marató rere marató.

Una de les eines de les que disposen per aconseguir aquests recursos és el disc de la marató, que a més d’aconseguir uns resultats de vendes absolutament desorbitats per a un disc d’aquestes característiques, ens ofereix la possibilitat d’escoltar a cantants d’arreu del món cantant en el nostre idioma.

Per variar una mica el tipus de música que hi sol haver a aquesta secció, avui podreu escoltar una peça del cantant veneçolà Carlos Baute que es titula “Et regalo”. Recordau que encara hi sou a temps d’aconseguir aquest disc i aportar el vostre granet a investigar la diabetis i l’obesitat 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.