Encesa de llums de Nadal a Sant Llorenç

Aina Pollença, en representació de l’Ajuntament, ens tan tramés aquesta informació:

Per Nadal sempre hi ha nits màgiques, i ahir en vam viure una a Sant Llorenç. N’hi va haver prou amb un breu passacarrer per posar un somriure a la cara dels més petits i dels grans. La banda encapçalava la comitiva que va sortir de la plaça de l’Església, carrer Major per avall fins a la cantonada del bar Olímpic i d’aquí fins a la plaça de l’Ajuntament, on va entrar a ritme de Jingel Bell. Encesa dels llums nadalencs que pengen del balcó de la casa consistorial i torna girar cap el carrer Major per, unes passes més endavant, pitjar el botó del comandament a distància i il·luminar el betlem de Pere Pujol. Enguany, li va tocar a la regidora de Cultura, Dolors Sánchez. Una nit màgica!!!2

Aquest article s'ha catalogat com a Festes per Aina Vives representant Ajuntament. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.