Torró Solidari de l’Associació Dignitat i Feina

Col·labora amb un Nadal Solidari i regala Torró Solidari de l’Associació Dignitat i Feina.
(Escrit torr+¦ Dignitat i Feina)

Punts de venda a diferents pobles de Llevant: Artà al Convent, Ses Josefines, estació del tren; Capdepera al mercadet de Nadal; a Son Servera a la Parròquia Cala Millor, a l’Escola de Música Bernat Pomar de Cala Millor, Mercadet de Nadal, Golf de Son Servera, Benzinera; a Sant Llorenç al Mercadet de Nadal; a sa Coma: a l’Església de Santa Maria, al centre de la Gent Gran de l’Associació Punta de n’Amer, i al Forn Can Beño. A Manacor: a l’Escola de Música Bernat Pomar.
A Palma, al Mercat d’Es Refugi (a la Misericòrdia) els dies 10, 11, 12 de desembre. A més les persones que vulguin ajudar en la venda o adquirir torró poden contactar als telèfons 693 82 20 08 / 616 93 45 02.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.