La cançó en català de la setmana (115) Joan Bibiloni-El destí

He dit i ho tornaré a dir les vegades que faci falta que tenir a un autor de la talla d’en Joan Bibiloni entre nosaltres és un gran privilegi, com tampoc em cansaré de dir que el seu àlbum Mà en es cor és l’àlbum musical més redó dels que tenc.

Aprofitant que en Joan avui és per Sant LLorenç i que la pluja ha estat apunt d’aixafar-nos la festa del mercadet, volia recomar-vos aquesta cançó que porta per títol “El destí” (amb la col·laboració d’en Guillem Sansó) però que parla d’aquest element que, tot i que avui ens ha fet arrufar el nas, per norma general és senya de bons auguris. A falta de trobar-ne el vídeo he deixat l’enllaç a la cançó a Spotify 😉

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.