Rates voladores

El passat diumenge es va aconseguir una fita al nostre poble: es va presentar un llibre col·lectiu d’autors llorencins, Rates voladores. I dic fita, perquè si no me falla la memòria és la primera vegada que es presenta una cosa semblant (com a màxim sé de llibres fets en parelles).

Els protagonistes d’aquesta gesta són Guillem Pont, Catalina Ferrer, Jaume Ferrer, Eulàlia Cardona, Marta Nebot, Maria dels Àngels Salas, Bàrbara Servera i Catalina Galmés (amb apèndix de Jaume Galmés). I el que han creat: un recull de contes, segons ells mateixos “per als més petits, però també per als més grans i per a nosaltres mateixos”.

Enhorabona a tots i bona lectura!

A continuació us deixo algunes fotos de la presentació :

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.