La cançó de la setmana

Una de les sensacions que m’agraden més és pujar al cotxe i sense voler agafar una cançó a mitges que et cau bé a l’orella i te cala a dins. Llavors estic a l’expectativa que  el locutor digui el nom de la cançó i l’intent apuntar a qualsevol lloc (alguna vegada fins i tot al braç) per recordar-me’n i cercar-la.

Això precisament és el que em va passar amb l’artista d’avui, Guy Harvey, el qual desconeixia completament, però que la seva cançó Angela’s Eyes em va parèixer més que interessant i per això me la vaig apuntar (en aquesta ocasió en una simple agenda).

Després, cercant, he descobert que és el cantant del grup de rock alternatiu anglès Elbow (del qual també hauré d’escoltar alguna cosa), que per primer cop s’ha atrevit a llançar un disc en solitari, aquest Courting the squall (2015), al qual pertany el single Angela’s eyes que us present avui. Per jutjar el disc sencer, però,  encara em falta escoltar-lo millor així que per ara m’estalviaré judicis injustos.

El videoclip d’Angela’s eyes   que us present ens mostra un misteriós cabaret (de color vermellós a l’estil Twin Peaks) però a la inversa: aquí són els homes que canten i les dones són el públic receptor. De totes maneres, he de reconèixer que aquesta bona idea inicial s’acaba fent un poc monòtona, sense que això llevi força  a aquesta bona cançó.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.