Big Big Star….. molt més que un somni

El cavall nacional del llorencí Xisco Servera es proclama guanyador a la regularitat al millor cavall de l’any dins l’hipòdrom de Manacor.
Qui pensava que després de tot el que passà des del seu naixement pogués ser un cavall així, cavall amb resistència, noble, elegant ……. i a damunt, guanyà el reconeixement a la regularitat al millor cavall dins la pista de Manacor 2015 amb  nomès  4 anys d’edat, impensable i a la vegada orgullosíssims, per no  estar-hi.
Big Big Star és el primer i únic cavall nascut a les quadres Xisquet i és increïble que, com a primer cavall, es pugui tenir el gust de poder dir que en sols un any i mig participant a les carreres hagi arribat fins aquí, és increïble i a la vegada sorprenent.
Dia 20 d’abril de 2011 va néixer a les quadres Xisquet un polli fill de Magistrada Ir i Kannibal, el seu jove propietari presencià i  també hauria d’assistir al part amb ajuda del seu pare, més conegut com a Juan Tejero. Ells dos hagueren d’ajudar l’egua a treure’l, després d’hores en un complicadíssim part, l’alegria va ser enorme en veure que aquell petit cavallet respirava i més en saber que era un mascle… angúnia, nirvis , tensió, de tot i llàgrimes…….. però tot va anar bé!

En Xisco s’il·lusionà amb aquell cavallet, li posà Big Big Star, nom que ja tenia al cap molts de mesos abans de néixer, nom que li vengué com anell al dit després d’haver tingut un part així, sí una estrella… Els mesos transcorrien i aquell petit cavallet anava creixent, començà l’odissea , il·lusió, decepcions i qualque disgust, però sa cosa tirava endavant, l’aregà i el tingué amollat uns mesos per acabar de créixer ja que va ser un poltre bastant gros, i desprès començà a dur-lo a entrenar als diferents hipòdroms.
2 3 naixament1

El seu debut arribà dia 3 de maig del 2014 on es col·locà en sisena posició, no se’n podia estar més orgullós i menat per ell. Demostrà carrera darrere carrera que sa cosa anava bé! Als dos mesos, dia 26 juny arribà la seva primera victòria conduït per en Xisco dins l’hipòdrom de Manacor, alegria per ell i per tots els seus.

debut vistori

Va tancar l’any 2014 amb 1 primer, 3 segons, 1 tercer, 2 quarts, 2 quints, 2 sexts i 1 setena posició de 17 carreres disputades, amb una rècord de 1.18.3 a 2150 metros dins l’hipòdrom de Son Pardo.
Dins el mes de febrer d’aquest any va anar a provar a Sevilla, on no va acabar d’anar bé del tot, 2 distanciats, 1 quart, si mateix aconseguí una segona posició a la darrera carrera. Allà no va poder ser conduït pel seu entrenador, menador i propietari Xisco Servera, a cap de les quatre carreres que participà, ja que no tenia les 15 victòries necessàries per poder participar dins l’hipòdrom sevillà Dos Hermanas.

20C-120151229110439~1

Tornà a Mallorca amb la intriga de si la cosa aniria bé, després de les males carreres. Començà de bell nou, s’adaptà i tornà a córrer a l’hipòdrom amb la gran sorpresa que la cosa anava millorant a les totes, impensable setmanes enrere, després d’haver tingut  problemes de menjar i no acabar d’anar quadrat amb el trot….
Actualment s’ha proclamat el millor cavall en la regularitat dins l’hipòdrom de Manacor 2015 per mèrits propis, aconseguint 10 victòries, 8 segones posicions , 3 tercers, 1 quart, 2 quints amb un total de 29 carreres en el que du dins l’any, aconseguint 9 victòries dins aquests darrers 6 mesos dins l’hipòdrom de Manacor, amb un rècord millorant l’any anterior de 1.17.4 a 1650 metres dins l’hipòdrom de Son Pardo .
El cavallet demostrà que té molt bona complicitat amb el seu menador ja que la majoria de victòries va ser amb el seu propietari i menador Xisco Servera. Aquest mes de desembre disputà les dues darreres carreres amb el jockey Poncio Sebastià Estelrich, més conegut per Poncito, a carreres especials per a jockeys, a una quedà col·locat en cinquena posició i a la darrera en segona posició, proclamant-se a la darrera reunió de l’any a l’hipòdrom de Manacor el millor cavall de regularitat, ja que l’altre competidor que lluitava per la regularitat no premià.

12431343_507914006035656_389367788_n

Ja saben que en cada casa s’han viscut moments per escriure, per aixó jo volia tenir un petit homenatge, detall o el que li volgueu dir…….. No se sap com transcorreran els pròxims anys però el que sí és el que hem viscut i gaudit des del naixement d’aquest cavallet. No ens ho llevarà ningú! Jo vaig presenciar amb sa meva nina amb braços, el dia que va néixer i començà aquesta il·lusió, per això ho he escrit com ho vaig veure i viure jo. En aquest cas ho he viscut de ben a prop. A la persona a qui va dirigida aquest escrit sap que sempre hi he estat, però ell n’és conscient i amb això ja en tenc prou, sa majoria me coneixeu, ja sigui per animar (cridar) defensar i recolzar  el meu germanet Xisco, sempre dins es respecte i alegria que cal.

11149330_884503284944487_6833521996372205358_n

Tots tenim un destí, i tu Xisco es teu ha estat que arribàs a sa teva vida en Big Big Star, gaudi’l , i saps que estic d’orgullosa que no hagis escoltat tots i cada un des comentaris pessimistes que te varen dir, que no vénen al cas, tocs pes cap es deuen pegar els que t’ho van dir i veure’n els resultats. Has sabut lluitar i defensar sa teva opinió, cosa que avui dia és bastant difícil, posares totes les teves ganes i il·lusions en aquest cavallet i per sort o ja sigui per casualitat, t’ho ha sabut agrair en el que duus darrere ell i ho has gaudit com mai, no saben com anirà d’aquí al davant. Esper i desig que puguem gaudir de moments com aquests viscuts aquest darrer any i mig.

Gràcies! Esper que aixó no aturi aquí………

12463559_507914072702316_618672744_n

12459723_507914139368976_141585679_n

Enhorabona Xisco i Big Big Star !!!!

Vos ho mereixeu…….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.