Dubtau, dubtau i tornau a dubtar… i finalment preneu la decisió correcta

Dubtau dels qui diuen creure en un projecte conjunt, però el primer que fan quan en tenen l’oportunitat, és ofendre i qüestionar a la part que té més suport a dins d’aquest projecte intentant d’aquesta manera dividir-lo.

Dubtau també dels qui, aprofitant aquest escenari, intenten emprar-ho en benefici propi.

Dubtau dels qui diuen de voler arribar a un acord per fer aquest projecte, però fan que l’acord s’allargui, intentant així desacreditar el projecte.

Dubtau dels que ataquen contínuament i de forma sistemàtica a les persones més vàlides i escollides per la militància per portar a terme aquest projecte conjunt, i en proposen d’altres sense cap experiència o que altres vegades fins i tot s’hi han postulat en contra.

Dubtau quan una organització petita o part d’una organització treu uns resultats extremàdament bons pel que fa al seu nombre de militants, tant si és a unes primàries com a unes eleccions.

Dubtau dels qui diuen ser els Salvadors i garants del projecte i quan haurien d’actuar amb seny, mà de metge i segons els principis del partit, actuen de forma insensata, destral en mà i contràriament als principis del partit.

Dubtau dels qui parlen de divisió del seu electorat i de bàndols, quan són ells mateixos des de la direcció del partit qui han provocat aquesta divisió.

Dubtau dels qui canvien d’opinió segons l’escenari, situant-se sempre al costat del poder, són gent que tanmateix un moment o l’altre us aniran a la contra.

Dubtau, perquè per molt que l’estat ens distregui amb un president que patina dia sí i dia també fa molts d’anys que han estat preparant el terreny per a l’escenari actual i s’han cuidat bé d’infiltrar a gent a dins el món de l’independentisme, provocant ara filtracions i fent de tap al procés.

I finalment, quan hageu dubtat tot el que faci falta, preneu decisions i preneu sempre les decisions que siguin millors per al conjunt de la gent que forma part d’aquest projecte. Mai un projecte conjunt funcionarà si no es respecten les majories escollides.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.