Què en trobau?

Ja han començat les obres per (suposam) anivellar el carrer el pis de part del carrer Major per així fer-lo més transitable per als vianants.Què en trobau? Hi estau d’acord o no us agrada la idea? Com hauria de ser l’accés a aquest carrer?…

IMG_20160121_194857Obres%20carrer%20Major.jpgObres carrer Major de Sant Llorenç - 2

6 pensaments a “Què en trobau?

 1. Fer-lo peatonal des de el banc Santander i fins a la plaça. El més segur és que els cotxes hi aparquin igualment. Altres pobles han peotanitzat carrers del centre del poble hi els hi va molt més bé.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Peatonal, sense cap dubte. I tot al mateix nivell, sense voreres, que no sé de què serveixen si tanmateix hi coloquen un arbre ben enmig, o una farola…o la mida és tan estreta que has de baixar de la vorera si dus un cotxet d’infant.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Supòs que l’actuació ve condicionada pel fet que l’Espai 36 no tengui barreres d’accés. Ja que hi som valdria la pena plantejar la peatonització de tot el carrer i envestir una reforma circulatòria més que necessària.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 4. Davant tants d’interrogants que surten , esperem que algú de l’ajuntament ens faci un petit escrit per contar-nos-ho.
  Seria la millor manera de saber què es pretén fer!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 5. La notícia d’aquest projecte ja es va informar en data 4 de novembre de 2015,
  http://www.santllorenc.cat/santllorenc/ca/noticies/el-consell-de-mallorca-concedeix-una-subvencio-lajuntament-de-sant-llorenc-pel-projecte,
  el projecte consisteix, bàsicament, en la millora del paviment i sobretot la supressió de barreres arquitectòniques per tal de facilitar la circulació dels vianants.

  La peatonalització del carrer major encara que no estigui prevista al projecte , si que permetria tant la peatonalització total o parcial.
  Es farà un estudi de reforma circulatòria de tot el nucli que inclourà aquesta possibilitat així com el nou accés que està previst en la redacció del projecte del camí del cos.

  Qualsevol idea sobre el tema circulatori, la peatonalització de diversos carrers ,… serà ben rebuda per l’equip de govern.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.