L’Ajuntament de Sant Llorenç, el primer de Mallorca en acreditar la qualitat dels centres de Serveis Socials

L’Ajuntament de Sant Llorenç és el primer de Mallorca que aconsegueix el certificat que acredita la qualitat dels seus centres de Serveis Socials.Avui dematí, el cap de desenvolupament de Negoci de SGS, Cipriano Ferreiro, ha fet entrega de les plaques que acrediten el compliments dels requisits ISO 9001 a la regidora de Benestar Social, Maria Galmés.

serveisAquesta certificació garanteix que els centres de Serveis Socials de Sant Llorenç compleixen amb la norma internacional i que han assolit un estàndard de qualitat. “I això només és l’inici del camí perquè per mantenir el certificat s’hauran d’anar fent millores de forma continuada”, ha apuntat la regidora Maria Galmés.

Aquesta fita ha vengut precedida per una intensa feina iniciada a final del 2014 i durant el 2015, i que ha consistit en organitzar els procediment d’atenció als usuaris que se seguia tan en el centre de Sant Llorenç com en el de sa Coma, amb l’objectiu de que estàs marcada per la seva qualitat. En aquest procés i com a passa necessària s’ha aprovat el Reglament dels Serveis Socials comunitaris bàsics de Sant Llorenç (BOIB Núm. 157 del 29/10/2015).

El 2015, els Serveis socials de Sant Llorenç han atès 784 persones.

Sant Llorenç ja compta amb dos departaments que han certificat la seva qualitat, Medi Ambient i ara Serveis Socials.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.