El Món al teu palmell (7)-Les mini-càmeres d’acció

Quina millor forma de captar el moment que la de dur la càmera tu mateix, passar gairebé inadvertit i  que aquesta no et faci nosa a l’hora de realitzar la teva activitat? Amb aquesta finalitat foren creades les mini-càmeres esportives.

Aquests petits ginys compten amb una gran quantitat d’accessoris disponibles de les que podem disposar i que permeten col·locar-les a qualsevol lloc del cos (cap, pit espatlla…), subjectar-les a damunt del vehicle des del que vulguem gravar l’escena o les imprescindibles -per a la gent que practica esports marítims- carcasses submergibles.

Al principi la qualitat dels seus vídeos era molt limitada, però amb el transcurs dels anys s’han vist beneficiades per la tremenda evolució dels sensors d’imatge dels telèfons, que són els mateixos que es fan servir per aquestes càmeres i que a dia d’avui han fet desaparèixer quasi per complet les càmeres de vídeo per aficionats. Tant és així que no és gens estrany veure-les filmant, a més d’escenes esportives, esdeveniments de qualsevol tipus.

Aquí podeu veure un parell d’exemples de la versatilitat d’aquestes miniatures:

Podeu pensar que aquesta versatilitat té un preu prohibitiu, però res més lluny de la realitat, el preu d’aquests petits estris va des dels 60€ de la més que bona Xiaomi Yi fins als prop de 500€ que costa la GoPro 4. Qualsevol de les dues i moltes de la munió de càmeres que trobareu entre mig d’aquestes dues, satisfaran de ben segur les vostres expectatives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.