La cançó de la setmana

Avui tenim una petita paradoxa: un grup actual que va treure nou disc fa pocs mesos, però que sona a rock and roll genuí dels anys 50. De fet, si no saps res del grup te creus que efectivament són d’aquella època (la seva imatge retro tampoc ajuda, com podreu comprovar al videoclip posterior) .

Amb tot, l’artista en qüestió es diu JD McPherson i la cançó Let the Good Times Roll – V1. Però poca més puc afegir. L’escoltà un dia per la ràdio i el tema me va agradar, però reconec no conèixer-lo de més. Pe internet he vist que és nord-americà i es col·loca en  el so retro de rock, blues i rockabilly dels anys 50.

I és que no hi ha temps que no torn…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.