La regidora d’Esports es reuneix amb la directora insular d’Esports per programar les activitats d’enguany

La regidora d’Esports i primera tinent de batle de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, Antònia Bauzà, es va reunir dijous dematí amb la directora insular d’Esports del Consell de Mallorca, Margalida Portells, el cap de Servei d’Esport Base, Miquel Roca, i el coordinar de Llevant i Nord, Biel Gili, per parlar dels programes d’activitats d’enguany.

esports
Els representats del Consell han presentat el catàleg de serveis de la temporada 2015-2016 que inclou des de jocs esportius escolars, esports per a escolar federat i esport per a tothom, a més de programes concrets com ara Jugam o el programa Esport en família que són excursions familiars o cap de setmana a albergs.

Un dels altres temes que s’ha tractat ha estat la concessió de subvencions a clubs i a associacions esportives.

La regidora Antònia Bauzà ha comentat que des de l’Ajuntament faran servir el Consell Municipal d’Esports per donar divulgació i assolir consens tant a l’hora d’escollir els programes esportius com per repartir les subvencions a clubs i a associacions.

Més a enllaç 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.