La nostra recomanació de la setmana. Babar. Totes les històries

Benvolguts companys,
volíem compartir amb vosaltres la ressenya de la setmana que es publica cada dissabte al suplement Criatures del diari Ara Balears.

Per tots aquells que coneixeu Babar, i sens dubte per aquells que encara no, no podeu deixar passar l’oportunitat d’apropar-vos a l’obra de Jean de Brunhoff. Per primer cop es presenten reunides les 6 obres que Brunhoff va escriure entre el 1931 i 1937 en una edició de Blackie Books que respecte l’arquitectura original tan pel que fa a les imatges com al text, recupera episodis eliminats i és introduïda per un excel·lent pròleg del grandíssim Maurice Sendak.

Un luxe.
tmp_17873-IMG_20160208_173039577634932

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.