Aplicació recomanada (2) King of Opera

King of Opera és un joc per a tota la familia en el que a més hi poden jugar fins a quatre persones al mateix temps i al mateix dispositiu.

La mecànica és molt senzilla: el jugador es posa dins la pell d’un cantant d’òpera que ha d’aconseguir mitjançant colps de panxa mantenir-se el màxim de temps possible a dins el llum que il·lumina l’escenari. El joc és ple de moments divertits i permet a grans i menuts compartir junts moments divertits. Aquesta aplicació és gratuïta i et permet jugar sempre que vulguis a dos escenaris, per aconseguir la resta s’ha de comprar la versió completa.

Descarrega a Google Play la versió gratuïta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.