2 pensaments a “Imatge amb text/Text amb imatge

  1. Què significa acceptar el punt de vista dels altres? Significa que tots els punts de vista són igual de respectables? Per posar un simple exemple, ¿hem d’acceptar el punt de vista dels neonazis en qüestions d’inmigració?

    El meu punt de vista és que hi ha punts de vista més amplis i profunds que altres.

  2. Gràcies pel comentari ja que possibilita una petita explicació
    “Acceptar” en la línia de la frase és conèixer, saber que hi altres maneres de mirar…no implica ni compartir ni fer teus els altres punt de vista.
    Més enllà del que pensen els neonazis -segurament fins i tot n’hi ha que duen el vestit de lliberals- en qüestions d’immigració, segurament es tracta de fer un apropament reflexiu a la persona concreta, perquè tan sols ella pot canviar el seu posicionament. Però fonamentalment, i més enllà d’etiquetes, conèixer el propi posicionament d’acció.
    En definitiva “pasturar aprop”, enfocar el que faig per sobre del que opin. Na Catalina en el seu conte mostra la tasca de recerca i retrobament de na Nàdia que és on s’ha de contextualitzar la frase

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.