Continua el Cala Millor Festival

Durant els mesos de febrer i març té lloc a l’auditori sa Màniga el Cala Millor Festival. Amb un programa molt atractiu i variat, pensant en tots els gustos musicals, ja que comprèn estils tan diversos com el jazz, l’òpera, la sarsuela, la lírica o les balades, del 13 de febrer al 26 de març es realitza a Cala Millor un atractiu programa de concerts que no vos podeu perdre.

La música clàssica arriba de la mà de Miquel Àngel Aguiló, qui interpretarà les tan màgiques, hipnòtiques i magnètiques SUITES DE BACH PER A VIOLONCEL.

Miquel Àngel Aguiló interpreta Suites de Bach  al Cala Millor Festival

Miquel Àngel Aguiló interpreta Suites de Bach al Cala Millor Festival

 

Un espectacle imprescindible és el de dissabte 27 de febrer, en el qual MANU TENORIO presenta el seu nou disc De todo corazón. L’artista, conegut per la seva intervenció a Operación Triunfo, obre el cor als seus seguidors i amics en la seva obra més generosa: un emotiu recorregut pels esdeveniments i les cançons que han marcat la seva vida. Un únic concert a Mallorca!

Únic concert de Manu Tenorio a Mallorca, al Cala Millor Festival

Únic concert de Manu Tenorio a Mallorca, al Cala Millor Festival

 

El jazz innovador i personal de XAVI TORRES TRIO arriba el dissabte 5 de març, per transmetre al públic el seu ampli ventall d’influències musicals, que van des de Brad Mehldau, Keith Jarret i Wayne Shorter, fins a The Beatles, Stevie Wonder i Radiohead, passant per Bach, Beethoven i Ravel.

Xavi Torres Trio porten el toc de jazz al Cala Millor Festival

Xavi Torres Trio porten el toc de jazz al Cala Millor Festival

 

El dissabte 12 de març, ELS TRES BARÍTONS presenten una selecció del repertori més conegut d’òpera, cançó i sarsuela. Joan Garcia-Gomà, Jorge Tello i Joan Garcia interpretaran àries de Don Giovanni, La flauta màgica, El barber de Sevilla, Rigoletto, La Traviata, Carmen, Tosca, Tanhhäusser, i sarsueles de Luisa Fernanda, La canción del olvido i Maravilla.

Els Tres Barítons arriben al Cala Millor Festival

Els Tres Barítons arriben al Cala Millor Festival

 

El darrer espectacle és el RECITAL LÍRIC de la jove soprano Carme Garí i la reconeguda pianista Rumiko Harada, que serà el dissabte 26 de març. Aquest recital pretén recórrer les principals èpoques i obres musicals de l’Europa del segle XVIII, partint des del Barroc, passant pel classicisme i arribant al Romanticisme.

Carmen Garí i Rumiko Harada presenten un Recital Líric al Cala Millor Festival

Carmen Garí i Rumiko Harada presenten un Recital Líric al Cala Millor Festival

 

Vine a l’Auditori sa Màniga i gaudeix de la magnífica programació del Cala Millor Festival! Reserves al 971 587373.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.