El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç promociona el TOTALTRIMALLORCA a l’Expo Marató de Sevilla

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar promociona el TOTALTRIMALLORCA a l’Expo Marató que té lloc aquest cap de setmana a Sevilla.

IMG-20160219-WA0001La trenta-dosena edició de la Zurich Marató de Sevilla, que se celebra diumenge a partir de les 9 hores, desembarca prèviament, avui i demà, a Fibes (Palau d’Exposicions i Congressos de Sevilla) amb l’Expo Marató que inclou tot un seguit d’activitats. Durant el cap de setmana, Sevilla es transforma en la festa del running d’Europa; hi ha una fira del corredor, curses infantils, xerrades, exposició fotogràfica i projeccions, un dinar multitudinari de pasta.

A l’Expo Marató s’esperen al voltant de 35.000 visites, tots ells són maratonians, acompanyants i aficionats. I és en aquesta fira on el Consorci promociona el triatló internacional que el proper 5 de juny tendrà lloc a Cala Millor. Aquesta prova ha estat elegida com el millor triatló de mitja distància d’Espanya.

Des del Consorci consideren encertada la participació a l’Expo Marató perquè va adreçada un públic directe: maratonians i corredors aficionats, i també als seus familiars. El divendres dematí ja s’havien començat a vendre les primeres inscripcions al TOTALTRIMALLORCA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.