Espipellades

Seguint l’exemple del pacte que avui han signat el PSOE i Ciudadanos per formar govern, en Xerafí, na Xisca i jo n’hem firmat un altre per la independència de Catalunya. Així que ja ho sabeu, a partir de demà s’hauran acabat els descomptes en els vols a Barcelona.

* * * * *

Si el Partit Popular va votar en contra de l’ampliació de l’escola de Sa Coma i va posar tots els emperons que va poder per retrassar la construcció d’un hospital a Cala Millor era perquè l’equip de govern no els té mai en compte a l’hora de prendre decisions.
Haurien de fer com ells quan comandaven a la comunitat autònoma, que sempre varen consultar l’oposició a l’hora d’implantar el TIL, la política lingüística o la llei de símbols, per no esmentar-ne d’altres.

* * * * *

En Rajoy i en Fernández Díaz troben sospitós que surtin tants de casos de corrupció del Partit Popular i insinuen si hi podria haver algun contuberni o conspiració darrere ells.
Qualcú els hauria de dir que podria esser que sortissin tants de casos perquè hi devia haver qualcú que s’embutxacava dobbers que no eren seus. Casos aïllats, naturalment.

Un pensament a “Espipellades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.