L’Ajuntament demana a la ciutadania que valori les escoletes, els centres de dia i la policia per millorar-los

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha posat en marxa un projecte de valoració d’alguns serveis municipals amb l’objectiu final de cercar la seva millora a través de conèixer la percepció de la població del municipi.

DSC_0049Els serveis que es valoraran són els centres de dia, les escoletes municipals i la Policia Local. “Volem implicar a la ciutadania en la gestió del dia a dia i crèim que d’aquesta manera sabrem què en pensen dels serveis municipals i com podem millorar-los”, subratlla la primera tinent batle i coordinadora de l’equip de govern, a més de regidora de Recursos Humans, Antònia Bauzá.

El projecte pretén valorar la globalitat del servei, mai de forma concreta, la feina duta a terme pel personal de cada un dels serveis.

El projecte es desenvoluparà per fases. Es preveu la finalització al mes de juny amb la presentació de les línies o propostes de millora per a cada un dels serveis.

Aquest projecte es durà a terme amb la col·laboració d’una empresa externa (Site 5, Consultoría de Gestión) que desenvoluparà les tasques de recopilació d’informació, anàlisi i col·laboració amb l’Ajuntament per a plantejar àrees de millora a cada un dels serveis analitzats.

“Des de l’Ajuntament demanam i agraïm la col·laboració dels veïnats en la recollida de les dades, serà gràcies a ells que obtindrem resultats al final del projecte que ens ajudaran a millorar els serveis municipals”, assenyala Bauzá.

La recollida d’informació als centres de dia i a les escoletes es farà mitjançant l’aportació d’un formulari imprès per a usuari o nin o nina. La primera tinent de batle explica que si un familiar o un tutor té en el centre diversos usuaris o nins n’hi ha prou en complimentar un sol formulari. En el cas de la valoració a la Policia Local, l’enquesta es farà via telefònica.

Els formularis són anònims i, si es vol, es poden ficar a sobres tancats, també se’l poden dur a ca seva per a que es pugui complimentar i l’entrega dels mateixos es farà per part de les famílies o tutors al centre.

Les enquestes seran recollides per part de Site 5, Consultoría de Gestión, per poder analitzar els resultats de forma global.

Un pensament a “L’Ajuntament demana a la ciutadania que valori les escoletes, els centres de dia i la policia per millorar-los

  1. crec que seria mes normal que hi poguessin participar tots els veïns, no tan sols els que tenen nens a les escoletes o si ets un dels que telefonin (que això no serà anònim)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.