La cançó de la setmana

No he estat mai un gran fan de Bruce Springsteen. De fet, reconec no haver comprat mai cap disc seu i només haver escoltat les seves cançons més populars. Però sempre li he guardat un gran respecte, supòs que per la seva contagiosa actitud rock, la seva coherent carrera i el seu pes a la història de la música.

Amb tot, hi ha una excepció, el disc íntim i acúsitc The Ghost of Tom Joad, el qual reconec haver pispat a la meva cosina gran (sí, Bel Alícia, un dia va arribar a les meves mans  no sé com, i encara el tenc) i que com que és el que conec més, us en presento un tema.

Es tracta de The ghost of Tom Joad (titulat com l’àlbum) i té una lletra preciosa sobre la dura condició de vida dels immigrants il·legals que intenten travessar la frontera cap a Nord-Amèrica. El clip és del gran Bruce interpretant-la amb directa:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.