Obertura de l’Espai 36

La història dels edificis i, especialment d’aquells que tenen caràcter públic, es crea a partir dels somnis dels seus ciutadans.

La història de l’Espai 36 comença ara per cumplir els somnis dels ciutadans de Sant Llorenç que varen manifestar el seu desitg de convertir el cine o la Sala Rigal en un lloc de tots i per a tots.

L’Espai 36, un espai que dins les possibilitats que ens han permès les circumstàncies i sense deixar mai de banda el pla d’usos, elaborat l’any 2007 a partir d’un análisi de la realitat i de les consultes realitzades a les diferents entitats del municipi, ha esdevingut un equipament diàfan, versàtil i polivalent. És per això que sempre s’ha cregut que aquest era un projecte necessari.

És el nostre desitg i ben segur el de tots que aquesta instal·lació compleixi la seva funció per a la qual es va concebre, per donar sortida a tantes inquietuts socials, culturals i educatives i, tot i que no deixant d’esser un referent d’àmbit local, també pugui arribar, poc a poc, a un àmbit geogràfic, de cada vegada més ample, més universal.

Mateu Puigròs Sureda

Batle

Veniu a visitar aquest nou equipament del 16 al 23 de març, hi ha diferents activitats programades per a tots els públics.

Horaris: els dies 16, 17, 18 i 19 de març, de 17:30 h a 21:30 h, dissabte 19 i diumenge 20, també els matins, de 10:30 h a 13 h.

Del 16 al 18 de març es relitzaran visites guiades a l’edifici per al públic en general a les 19 i a les 20 h. Lloc d’encontre: Hall

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.