La cançó de la setmana

Dilluns (buf), 7:30 del matí (buf de nou), camí cap a la feina. Dins el cotxe, com sempre pos Radio 3, concretament  el gran programa Hoy empieza todo i el locutor explica que sonarà  uns tals Fuel Fandango (qui?). Comença a sentir-se una veu femenina poderosa i aflamencada, i de sobte comencen a entrellaçar-s’hi sons electrònics… la mescla és explosiva i més quan al minut comencen a sorgir uns canvis de ritme prodigiosos. La cançó cala dins meu, m’encanta, i això sempre és difícil en una primera escolta. Però Salvaje, dels mencionats Fuel Fandango, ho aconsegueix gràcies al seu sentit del risc, a la singularitat i potència màxima.

Posteriorment m’he informat i són un grup espanyol experimental que canta en anglès i castellà. Mescla, com bé indica el seu nom, electrònica (Fuel) i flamenc (Fandango). Han tret dos discos i Salvatge és el single del tercer que trauran per primavera. Segur que li faig un bon repàs. Si és tan bo com el single… serà un gran treball.

Us deix el clip, ple d’imatges igualment potents i fetes amb sentit d’experimentació:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.