Pep Mascaró imparteix un curs de judo a Menorca

Pep Mascaró ha estat novament convidat per impartir un curs de competició aquest cop a Menorca. Aquest passat dissabte dia 12 al tatami del Poliesportiu de Maó va estar al màxim. El Club amfitrió, el Bushidokan esta novament d’enhorabona, amb la participació d’uns 40 esportistes i la col·laboració de tots els clubs de la nostra Illa germana el resultat va ser un èxit.

El curs es va desenvolupar en dues jornades, una de matí i una altra de tarda, i dos grups d’alumnes. Infantils amb 1 hora i 15 ‘de durada i adults amb 2 h, totes dues a cada sessió.

El treball a realitzar en l’apartat infantil va estar enfocat al desenvolupament del judo mitjançant el joc. Matí , tècnica a estudiar “o goshi” i a la tarda “com arribar a la immobilització” En l’apartat d’adults la temàtica va ser totalment diferent ja que l’enfocament era el judo a la competició. Programa de mati, “com col·locar a uke per aplicar seoi nage” tota una gamma de desplaçaments i un clar objectiu, dur al nostre contrari a un punt desitjat per aplicar de forma eficaç i sense el mínim esforç aquesta tècnica de braç. A la tarda, estudi del judo terra. “Com alliberar la cama del ashi-garami” un ventall de formes d’atac per desfer el control de defensa que exerceixen les cames d’uke sobre la de tori per arribar amb èxit al osaewaza

En definitiva una interessant jornada on tots els allà presents van gaudir de la jornada amb un esport comú, el judo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.