Bona feina!

Avui dematí, a les 8,45 hores ha quedat solucionat el problema del fems de sa Teulera. La resposta de l’Ajuntament ha estat ràpida i eficaç.

Ara s’hauran de cercar solucions per evitar que el problema es repetesqui. Ens han arribat notícies de la possible clausura de tots els punts de recollida selectiva amb un sol punt obert: el Punt Verd.

En relació a sa Teulera pens que si no es retiren les restes de terra i pedres que quedaren després de la construcció de les casetes, aquest caramull seguirà actuant com a esquer per al dipòsit de materials de construcció i d’enderrocs. Tal volta un tancament de les construccions seria una possible solució. Per altra part es necessita un contenidor per a les restes de poda ja que d’any en any s’escurça el període d’autorització de crema.

La ciutadania hauria de ser conscient que una gestió eficaç dels residus reverteix de manera ambiental en tots nosaltres i facilita la baixada de les taxes.

234 56

 

2 pensaments a “Bona feina!

  1. Pel que veig a les fotografies, s’hauria de llevar aquest enderrocs, asfaltar tot i posar més contenidors ja que tenim la temporada turística aprop i per aquests envoltants hi ha moltes cases que es lloguen. Per altre banda instal·laria càmeres de vigilància per un millor control. A l’ajuntament els hi propòs que fomentin més la recollida a domicili de trastos vells. Encara ara hi ha gent que no sap que hi ha recollida especial els dijous.
    El mateix pasa al punt de recollida de Ses Rotes Noves, fustes, ferros, restes de poda, etc.. per la part de Son Vives també hi ha moltes cases i nosaltres el que tenim es moltes rates que es passegen,( els meus moixos no dones abast, i això que son caçadors) molts de vidres trencats pel terra (parxe va, parxe ve, jo mateixa amb un any 6 i de tant en tant he d’anar a granar-los per no fer-ne més), molts de papers que van d’una part a l’altre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.