L’Ajuntament de Sant Llorenç amb el viatge d’estudis del del CEIP Mestre Guillem Galmés

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar destinarà els doblers que es recaptaran en el concert inaugural de l’Espai 36 a fer possible el viatge d’estudis del CEIP Mestre Guillem Galmés.

DSC_0027

El concert inaugural anirà a càrrec de la Banda de Música de Sant Llorenç i de la Coral Llorencina, que interpretaran la Marxa Rigal, escrita per Toni Genovart. El concert tindrà lloc diumenge dia 10 d’abril, a les 20 hores, i l’entrada costa 3 euros. Els diners recaptats es destinaran íntegrament a sufragar el viatge d’estudis. Les entrades es poden comprar a l’Espai 36.

El febrer, el col·legi de Sant Llorenç va ser objecte d’un robatori. Els lladres es varen emportar uns 9.000 euros de la caixa fort amb els quals s’havia de pagar el viatge d’estudis d’un centenar d’alumnes de quint i sext curs de primària. Dia 24 de febrer, es va convocar un consell escolar extraordinari on l’Ajuntament, l’Apima i la direcció del centre varen analitzar la situació i varen estudiar alternatives per cercar solucions i evitar que el robatori acabàs amb la il·lusió dels escolars.

La regidora d’Educació, Alícia Duran, comenta que l’Ajuntament va proposar la realització d’aquest concert perquè “no volíem que cap nin es pogués quedar sense anar de viatge” i recorda que els mestres del CEIP Mestre Guillem Galmés també han convocat per diumenge un dinar de fideuà, a la Plaça de l’Ajuntament, a benefici dels alumnes. Les persones que hi vulguin assistir-hi poden comprar el tiquet a ca s’Escaleta o al centre de la tercera edat de Sant Llorenç. La regidora Maria Galmés cuinarà la fideuà. Alguns establiments de Sant Llorenç donen el productes per fer el dinar i hi haurà particulars que faran els dolços.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.