Agraïments pel dinar solidari

L’equip directiu del CEIP MESTRE GUILLEM GALMÉS, en nom de tot el claustre, vol agrair públicament la gran acollida que va tenir el DINAR SOLIDARI del passat diumenge 10 d’abril.

Donam les gràcies a totes aquelles persones que col·laboraren a què l’acte fos tot un èxit (comerços, particulars, pares i mares, padrins i padrines…)

Molt especialment volem que quedi palesa la gran feinada feta per na ​Maria Galmés “Pastera”​ i el seu grup de feina tant a l’hora de mobilitzar gent com a l’hora de fer la fideuà.

A les distintes persones, entitats i establiments…

…a l’Ajuntament de Sant Llorenç per facilitar-nos la logística necessària per fer l’acte possible (recollida de tickets, taules, cadires, espai, etc.)

…a na Francisca del centre de la 3a edat per ser un punt de venda important de tickets.

…a en Pep Jaume “Gall” per posar un oli de collita pròpia amb molta substància.

…al supermercat Ca’n Sollo, a les Fruites Sanxo i a la Carnisseria per posar-nos la matèria prima molt i molt bé de preu.

…als diferents comerços i empreses que aportaren un obsequi per a la rifa

Bar VB Sa Plaça, Bar Ca’n Gil, Bar Nou, Bar Can Pedro, Pizzeria Il Cantone, Bar Son Colom, Hotel Brisa Marina (s’Illot), estanc Ca na Pisca, perruqueria Mª dels Àngels, perruqueria A. Riera, Ca na Petra, Calma Fisioteràpia, Supermercat Riera, Farmàcia Son Ferriol, Licors Moyà, Bodegues Pere Seda, Bodegues Jaume de Puntiró, Bodegues Galmés i Ribot, Bodegues Binigrau, Bodegues Macià Batle, Viatges Llevant, agroturisme Cas Cabo Nou

…a persones que en nom particular també feren el seu obsequi

Guillem Sancho, Mari Bel Muñoz

…a totes aquelles persones que des de l’anonimat contribuïren elaborant una coca per a les postres.

….a la gent que feu un donatiu ja que els era impossible assitir.

…i a tots aquells pares i mares que vengueren de bon matí a ajudar a montar taules i cadires i a fer de bons pinxes de na Maria.

La nostra més sincera enhorabona a totes i tots els assistents per aquesta demostració de suport.

Aprofitam també per agrair les distintes iniciatives de l’Ajuntament de destinar al viatge d’estudis la recaptació de dos actes que es realitzen a l’Espai 36 dins el mes d’abril; al CD Cardassar per donar-nos la recaptació de l’entrada del dia 24 d’abril i a en​ Jaume Rosselló “Robí”​ per muntar una exposició a l’Espai 36 i destinar íntegrament tots els beneficis al mateix fi.

Esperant no haver-nos deixat ningú,

GRÀCIES A TOTS!

L’equip directiu

Un pensament a “Agraïments pel dinar solidari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.