Mercedes Ruiz, una de les millors “bailaoras” de flamenc, a Cala Millor

El dissabte, 30 d’abril, a les 20.30 h, la Compañía de Flamenco Mercedes Ruiz (Jerez) ofereix una sola funció a Mallorca del seu nou espectacle Baile de Palabra.

Aquest espectacle de flamenc és el resultat de la compenetració màxima entre el ball de Mercedes Ruiz, el cant de Miguel Ángel Soto Peña “el Londro” i la guitarra de Santiago Lara, els quals interpreten diversos pals del flamenc de forma molt personal, actual i apostant per nous registres, però respectant la tradició. Baile de Palabra integra bulerías, peteneras, tornás, siguiriya, pregones, caracoles i granaína, pals molt variats i coneguts de la dansa flamenca.

Mercedes Ruiz, Miguel Ángel Soto Peña "el Londro" i Santiago Lara

Mercedes Ruiz, Miguel Ángel Soto Peña “el Londro” i Santiago Lara

 

En paraules de Mercedes Ruiz: “aquí recurro a la presencia más básica del cante y la guitarra para poder bailar flamenco tal como lo siento, adentrándome en su esencia desde las sensaciones y emociones compartidas de la música y la palabra. Como en otros espectáculos anteriores, indagaré en estilos novedosos en mi trayectoria: también ésta es una necesidad en mí: la de crear nuevas coreografías en la búsqueda de sensaciones vivas y desconocidas que me supongan retos y me permitan seguir creciendo y abriendo nuevas interrogantes a mi evolución futura.”

La gran "bailaora" Mercedes Ruiz

La gran “bailaora” Mercedes Ruiz

 

En definitiva, Baile de Palabra es defineix per l’elegància del flamenc, accessible a un ampli sector de públic més enllà del devot, sense que la seva essència perdi força.

"Baile de Palabra" a l'Auditori sa Màniga de Cala Millor

“Baile de Palabra” a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor

 

No vos perdeu l’oportunitat de veure i viure aquest espectacle de flamenc únic. Serà a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor, el dissabte, 30 d’abril, a les 20.30 h. Les entrades costen 15 €. Recordau que podeu comprar les entrades a taquilla o reservar-les al 971 587373.

Aquest dissabte, a les 20.30 h a l'Auditori sa Màniga

Aquest dissabte, a les 20.30 h a l’Auditori sa Màniga

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.