Aquest divendres Taula Rodona de Card.cat sobre el carrer Major i la circulació

Card.cat torna a l’acció. Ja vam avisar (enllaç) que volíem participar de la vida social, cultural i política d’aquest poble. Per això ens hem decidit per convocar taules rodones de tant en tant per tractar temes  que considerem que siguin actuals i importants per la ciutadania.  I començam amb la possible conversió del Carrer Major en via exclusiva per a vianants.  S’ha de fer? O només parcialment? O és millor deixar-ho com està?     Vine el proper divendres, 13 de maig, a les 20. 00 hores a l’Espai 36 a particpar del debat. Està obert a tothom!

A la trona, com a membres de la Taula Rodona hi haurà:
– Un representant de l’equip de govern. Ha confirmat la seva presència Dolors Sánchez, encarregada de la Policia.
– Dos representants de l’oposició: un del PP i un del PI, Manuela Meseguer Catalina Ferrer i Antoni Aguilar respectivament,  també han confirmat que vendran. Finalment Manuela té una cita ineludible i en el seu lloc vendrà Catalina Ferrer com a representant del Partit Popular.
– Un mebre de la Policia Local per fer-nos una xerrada tècnica de les possibles remodelacions circulatòries que implicaria fer per a vianants el Carrer Major, altres possibilitats, hàndicaps… i també podrà aclarir dubtes tècnics dels assistents. Encara no ens han confirmat qui vendrà. Assisitiran el subinspector Pere Joan Mas i el cap del cos, Guillem Mascaró.
– Un representant dels veïns del Carrer Major. Na Bàrbara Tanjona m’ha fet arribar la seva predisposició a venir.
– Un representant de l’associació de comerciants. Vendrà la seva presidenta Maria Domenge.
Moderarà un servidor, Pau Quina, que espera haver pres alguna cosa de la darrera experiència a una taula rodona i fer-ho un poc millor. De fet,  en aquest sentit, a part d’haver-me comprat un cronòmetre, he de dir que hem apostat per canviar el format  i fer-lo més atractiu i àgil.   Així cada membre de la Taula Rodona farà una presentació inicial d’un màxim de 5 minuts  sobre el tema (tendrem projector per si algú vol dur power point, fotos, mapes… o servir-se de les noves tecnologies) i després se sometran a les preguntes obertes del públic i/o el moderador, les quals seran contestades per al·lusions en un màxim de 2 minuts. Com a moderador no permetré preguntes insultants o amb falta d’educació de part del públic. De totes maneres, esperam un debat obert, ple de respecte i que pugui resoldre molts dubtes.
Igualment les preguntes per ser acceptades han de girar sobre el tema tractat. Si bé s’hi pot englobar coses que paral·lelament afecten el Carrer Major (embelliment, aparcaments…) no es poden fer preguntes que no tenguin res a veure.
Si algun col·lectiu relacionat amb el Carrer Major (per exemple un grup de veïns amb una opinió diferent al que vindrà) està interessat a participar   a la Taula Rodona feu-nos-ho saber a través del correu editors@card.cat. Igualment si ens voleu fer arribar alguna pregunta perquè no hi podeu assistir també ho podeu fer a la mateixa adreça. De totes maneres convidam a tothom a venir  i dir la seva. És una oportunitat única perquè els polítics sentin de primera mà la veu del poble.

2 pensaments a “Aquest divendres Taula Rodona de Card.cat sobre el carrer Major i la circulació

  1. Perquè quedi clar… Quan deim que s’han de fer preguntes relacionades amb Carrer Major, volem dir que preguntes que no tengui res a veure amb el tema (que sé jo… Per ex depuradora de sa Coma, funcionament escoletes….) qualsevol tema però que indirectament impliqui el carrer major sí.cper ex per xerrar de temes que han sortit a debat a la revista: embelliment, merdes, aparcaments,circulació general del poble, barreres de pas, barreres arquitectòniques, direccions prohibides…. El carrer major afecta volguem o no tant a temes d’embelliment ( és la via principal més visitada) i de circulació (és el cor del poble i tocar-lo pot implicar canvi de circulació a tot el poble, canvi direccions prohibides, nous o canvi d’aparcaments….)
    Esper que m’hagi fet entendre

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.