La cançó de la setmana

Avui recuperam el músic argentí Kevin Johansen, que ens contarà en la cançó Desde que te perdí què sent un home quan perd l’amor de la seva vida, tot amb la seva fina ironia i il·lustrat per un viedoclip ben artesà i curiós,  fet de titelles. 

El primer pic que us vaig posar aquest artista de la Patagònia us el vaig definir com un músic que utilitzava ” ritmes eminentment sud-amercians, com la samba, el tango, la milonga… i els mescla atractivament emb el pop i el rock”. A més, també us destacava que les seves lletres sovint eren humorístiques. En la cançó que us present, la mencionada Desde que te perdí, no arriba a tant, però sí que captam la seva fina ironia quan ens parla de què sent un home en haver perdut la seva estimada.

A gaudir-lo!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.