Coneixent… n’Aina Nadal Ferragut

 Si tu vas a sa Màniga a cercar entrades te la trobaràs a ella, si hi telefones igualment… i és que n’Aina vendria a ser la cara i la veu visible del nostre auditori. Però a dins, més allà d’aquesta façana, què amaga? Descobrim-la un poc més a través d’aquesta entrevista:

Nom complet: Aina Maria Nadal Ferragut

Malnom (si en té): Si jo m’he de presentar dic sa filla d’en Pedro de Sa Cova

Estudis, professió, càrrec o dedicació: Batxiller de Ciències Socials i Tècnic en Gestió Administrativa (T.G.A). Altres cursos d’idiomes com anglès, alemany i rus. I pel que fa a professió estic a la recepció de l’Auditòrium Sa Màniga de Cala Millor com a auxiliar administratiu.

1. Amb quin personatge (històric, ciència ficció, actual…) et quedes? Paulo Coelho. A part d’haver llegit uns quants llibres seus, ara cada dia presenta una minilectura nova que ell anomenava “Lectura para esta noche” on et fa reflexionar bastant sobre diferents comportaments, sentiments, inquietuds…

2. Quina és la qualitat que més valores en una persona? Com a concepte general el respecte, però ho puntualitzaria molt a deixar viure la gent en pau. No sé si m’explic molt, no només respecte cap als altres i totes les opinions, sinó donant importància en el que facin el que vulguin, no és el meu problema! Com solem dir els mallorquins…

3. La teva major afició? Anar a caminar unes quantes hores (cosa que ara no faig per ses nines) i la cuina. Aquesta darrera sí que ara la començam a fer les tres juntes, hem començat per “pizzes”, feim sa pasta posant farina per tota sa cuina i després a les nines els encanta anar posant es sostres un damunt l’altre, pelam ous bullits, sucam taronges…

4. ON I QUAN ET SENTS FELIÇ? A foravila, on vivim ara. Ses meves filles gaudeixen de jugar per defora i amb les nostres cusses. I jo només de veure la seva felicitat ja no necessit res més.

5. Què no perdonaries? No sé si no perdonaria alguna cosa, amb el temps supòs que tot. Però hi ha accions que em fan molt de mal

6. Quin creus que ha estat el teu major mèrit? Ses meves filles

7. I el teu major error? Molts i en diferents aspectes, no sé si qualque dia deixaré d’equivocar-me.

8. De quin color et veus? No sé si em veig de cap color, o si naixem amb un color que ens identifica, com he sentit a dir altres vegades. Només et puc dir que m’agraden molt el blau i el negre.

9. Quin és el darrer llibre que has llegit? “Emocionario” de Palabras Aladas. No és un llibre, és un diccionari d’emocions per ensenyar als nins a diferenciar i interpretar les diferents emocions. Ara que som mare només llegeixo llibres i articles infantils, no sé si algun dia podré arribar a posar en pràctica  tots els consells per pares que donen, però almanco n’estaré assabentada i ho hauré intentat.

10. Un programa de TV Aquí riuràs! A ca nostra si ens hem d’asseure una estona, sempre hi ha els dibuixos animats posats. Et podria dir la majoria de noms dels diferents personatges si vols. Només em permet un luxe, el temps a IB3.

11. Una cançó (i artista) “Sobreviviré” per posar-ne una, però de na Mónica Naranjo m’agraden totes.

12. Per posar-te un defecte… Molts! Caparruda i impacient per exemple. Però millor ho hauríem de demanar a l’altra gent, ja que de defora sempre es veu d’una altra manera i encara en sortirien molts més dels que jo me pens.

13. I una virtut? No sé si és una virtut, ja que no tothom ho considera positiu, però m’agrada estar xerrant tranquil·lament amb la gent.

14. Llepolia preferida? No tenc cap dubte, sa xocolata. M’agafaries amb una llova!

15. Quin moment de la teva vida recordes amb més alegria? El naixement de les meves filles. De na Marina record que vaig dir en veu alta “això és meu!” com si no fos possible. I de na Núria va ser increïble, tot va anar tan bé,  la comare em va dir:  “Treu-te-la tu que no ho oblidaràs mai”. I de fet, no sé com ho vaig fer ni com no em va caure enterra, però va tenir raó, no ho oblidaré mai.

16. I quin amb més tristesa?  La mort del meu germà sense cap dubte.

17. Què trobes que hi sobra al Municipi? No sé si sobra res, no vaig molt per enmig.

18. Què hi falta? Ara mateix i per les meves necessitats una zona verda més gran, on hi hagi un parc infantil, bancs i taules per berenar o dinar davall els arbres, una zona d’arena per fer castellets, banys, gespa per jugar-hi amb la pilota, la corda, les raquetes…

19. A quin racó del teu poble et trobes més a gust? A la plaça de l’Església. A part de berenar-hi els diumenges matí amb les nines, elles hi poden jugar tranquil·les.

20. Una frase, idea o pensament final… S’altre dia me’n van enviar una que em va agradar molt, no sé l’autor, supòs que anònim: “Exitosa es aquella mujer, que construyó castillos con los ladrillos que le lanzaron para verla caer”

foto 1 foto 2

3 pensaments a “Coneixent… n’Aina Nadal Ferragut

  1. Crec que una bona virtut d’Aina és l’eficàcia, amabilitat, el seu somriure, i la deferència amb que atén en el seu treball a la gent. Enhorabona pel teu treball i per les teves precioses filles.

  2. Moltes gràcies Magdalena per el teu comentari, la veritat m’has alegrat el dia, i és tot un honor per jo sentir aquestes paraules tan agradables.

  3. Desde Catalunya també estimem molt l’Aina!!! Gran persona, genial amiga, esplèndits valors… Se’ns dubte es fa estimar!!! Et trobem a faltar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.