La cançó de la setmana

Fa algunes setmanes a Radio 3, de les dues a les tres, en el programa Discópolis recuperen els grans grups de l’època psicodèlica de San Francisco i voltants (Jefferson Airplane, The Doors, The Byrds…), que arribà al seu punt àlgid en la realització del ja mític concert de Woodstock al 1969.

Un dels grups psicodèlics d’aquesta època que desconeixia i he descobert gratament són els Sly & The Family Stone, grup que abraçaria exitosament el funk, el soul i el rock més psicodèlic. 

Les seves lletres (igual que la formació, format tant per homes com dones i tant per negres com blancs) cantaven a la llibertat, la igualtat i la pau, en consonància amb el moviment hippie de l’època.

Aquí us els deix, segur que també els redescobriu gratament:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.