El triatleta de Llucmajor Joan Nadal es proclama guanyador absolut del TotalTriMallorca 51.1 de Cala Millor

Joan Nadal del CN Llucmajor, un dels millors triatletes de les Illes Balears i campió del món de triatló de la categoria del Grup d’Edat 30-35 anys i subcampió del món de duatló en la mateixa categoria, s’ha proclamat guanyador del TotalTriMallorca 51.1 que s’ha disputat avui dematí a Cala Millor, amb un temps de 2:03:17. En el segon lloc de la prova Olímpic 51.5 s’ha classificat Lucas Mola Díaz, del Fasttriatlón, amb un temps de 2:07:58; i en el tercer, Alejando Cortijo Romero de C.N. Mataró amb 2:09:25.

La primera fèmina classificada en la prova olímpica ha estat Francisca De Villalonga Zaforteza del Deut Ciclismo Mallorca, amb un temps de 2:21:55, que ha entrat en la posició 22 de la general.

Half

Egor Vinogradov de Red Lava s’ha proclamat campió de la prova la Half amb un temps de 4:21:01; el segon lloc ha estat per David Ortega Estudillo, del Club Triatlón Palma-Megasport, amb 4:25:48; i en tercer, pel pobler Miquel Capó Soler, amb un temps de 4:28:12.

La primera fèmina de la prova Half ha estat Regina Anna Mola Gilbert del C. N. Mataró, amb un temps de 5:12:46.

Relleus Olímpic i Half

En la prova de relleu olímpic (TotalTriMallorca Equips 51.5) s’han erigit com a guanyadors l’equip integrat pel pollencí Enrique Galingo, que a principis del mes passat va aconseguir completar 5 ironman en 5 dies proclamant-se finalista de l’anomenada Epic-Five Challenge, Joan Ramon i Miquel Cam amb un temps de 2:09:13.

En la prova de relleu Half (TotalTriMallorca Equipos 113) s’han proclamat guanyadors l’equip integrat per Fernando Zambrano, Miquel Febrer i Rodrigo Hern amb un temps de 4:52:37.

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar col·labora en el patrocini i la realització de la prova esportiva que organitzen Jaume Riera i Antoni Puigròs del Club Triatló de Manacor.

Els regidors de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç, Margalida Vives i Nicolau Bordal, respectivament, ha estat els encarregats de lliurar els premis als guanyadors del TotalTriMallorca 2016 junt amb el gerent del Consorci de Turisme, José Marcial Rodríguez.

IMG_20160605_172746

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.