L’Ajuntament de Sant Llorenç amplia la Biblioteca municipal de sa Coma

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar iniciarà la setmana que ve les obres d’ampliació de la Biblioteca municipal de sa Coma per poder oferir un millor servei als usuaris. Per aquest motiu, la biblioteca romandrà tancada al públic des de dilluns dia 20 i fins dia 11 de juliol.

Biblioteca Municipal de sa CoLa biblioteca municipal de sa Coma es troba ubicada al primer pis de la delegació de sa Coma i comparteix planta amb el servei d’atenció al ciutadà i els departaments municipals de Serveis Socials i Medi Ambient. Per poder realitzar aquesta ampliació i posterior redistribució de l’espai es reduirà el passadís d’accés a la biblioteca i als departaments esmentats. Això permetrà incrementar la superfície de la biblioteca en 30 metres quadrats i també poder construir un despatx per el delegat de sa Coma.

L’any passat, per aquesta biblioteca van passar 11.156 usuaris,  dels quals 3801 foren infantils, 765 juvenils i 4.184 adults. En total es varen tramitar 8.310 préstecs. I pel que fa a les activitat se’n varen fer més de 80 entre contacontes, tertúlies literàries infantils i d’adults, tallers, lectures en veu alta, entre d’altres.

La regidora responsable de les biblioteques, Dolors Sánchez, recorda que l’ampliació d’aquesta instal·lació és un dels acords que va adoptar el pacte de govern municipal.

Un pensament a “L’Ajuntament de Sant Llorenç amplia la Biblioteca municipal de sa Coma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.