5 pensaments a “Arribarem a veure això?

  1. Home, s’ha de pensar que no tothom mira el mòbil pel mateix motiu. Alguns cerwuen un carrer, d’altres contesten un missatge, altres fan una foto. Els qui ho fan al tren o l’autocar potser hi llegeixen un llibre, cerquen una cançó al reproductor musical, miren una sèrie de televisió, editen una fotografia o un vídeo…
    Deia Llorenç Valverde a una conferència de l’OCB que els majors promotors d’aquesta crítica a internet i els mòbils eren els grans propietaris mundials dels “Mass media” (Premsa, televisió…) i els estats, ja que fins ara aquests eren qui decidien per tu el que havies de veure. En canvi ara la gent pot decidir el que vol veure i el que no i això els hi fa una porada i no els hi agrada gens.

    • No crec que es critiqui al vídeo tant el què veim al mòbil (cadascú tendrà els seus gustos) sinó la dependència que crea. I aquesta no la pots negar. Això no vol dir que el mòbil no pugui tenir altres coses bones com les que tu anomenes, però dependència i un excés d’individualització és clar que en crea

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.