3 pensaments a “Què en trobau?

 1. Tenen el que es mereixen . Quan un inspector es dedica a fer funcions de politic , Quan un policia no cobra el mateix que altres companys a altres localitats properes , quan un policia no te recolzament dels seus superiors jerarquics , quan un policia veu que dins el mateix cos policial municipal te companys que tenen condicions ” especials ” ( com per exemple no fer vespres ) , pero cobrant les igual que els altres , aixo te un nom i es diu de prevaricacio de cabdals publics per amunt . Tenim mes exemples …pero crec que amb aixo podeu començar a entendre que de 17 no en vulgui venir cap ni un …

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Mes clar aigua, era hora que algu començas a explicar el que passa realment a la Policia Local, perque hi ha coses que no tenen una explicació massa clara.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Es importante que se limpie (mandos,responsables politicos,lo que haga falta)la question es solucionar el problema policial que OS RECUERDO PAGAMOS ENTRE TODOS,y no es efectiva,y tiene MUCHISIMOS problemas internos,ose limpia bien o no se soluciona nada,SEÑOR ALCALDE ponga remedio a todos los niveles no solo desde abajo,saludos

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.