Concert de fi de curs dels alumnes de l’Escola de Música Bernat Pomar a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor

El divendres 17 de juny, el alumnes de l’Escola de Música Bernat Pomar de Manacor i Cala Millor, oferien un gran concert de fi de curs a l’Auditori Sa Màniga de Cala Millor, amb una posada en escena espectacular, la música i veus del cor anaren acompanyats de fotografies de Cala Morlanda de Llorenç Gris, i de Cala Bona d’en Sebastià Bauzá.
El concert dirigit i coordinat per Rosa Carbonell al piano, i direcció de l’orquestra, va comptar amb la participació i col•laboració dels professors: Jaume Galmés, clarinet; Antònia Bassa, flauta; Pere Ginart, bateria i percussió; Cati Gari, saxo, piano, i cor.
A la primera part del concert l’orquestra interpretaren, Old Mac Donald (tradicional americana), seguit de Els ocells, Nothing compare’s 2U Prince, Life on Mars Bowie, Order My Sterps, i The Drunker Selilor. Els alumnes anaven intercanviant instruments, el més petit dels participants tenia 4 anys. És d’admirar el gran treball que ha fet na Rosa, i els professors que participaren al concert, que en tot moment varen rebre el reconeixement del nombrós públic assistent.
La segona part del concert el cor i orquestra cantaren: Vestida de nit, La Dama de Mallorca, Let it go, aquesta darrera va ser elegida pels alumnes.
Abans d’acabar el concert Rosa Carbonell, va manifestar el seu agraïment al personal de l’auditori, a tots els professors que col•laboraren al concert i a Maria Rosa, Núria, i Arantxa que al llarg de l’any els dissabtes han ajudat a l’orquestra de Manacor. A Marta Garcia, per ajudar als jovenets de l’orquestra de Cala Millor, i a tots els pares, mares, padrins, i familiars dels alumnes per la seva col•laboració al llarg de l’any.
Per celebrar l’èxit del concert i el gran nivell assolit dins aquest curs, els alumnes aniran de viatge a Port Aventura la propera setmana.

 

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.