La difícil lluita

El senyor Manel Forteza-Rey conta, avui en el Diario de Mallorca, la seva llarga lluita per la transparència en el procés de selecció de Centre, per part del pares amb fills en edat escolar.Alhora que destapa les petites corrupteles habituals, si mes no, en alguns centres escolars de Ciutat.

He trobat que l’article resultava bastant interessant, no sols per les dificultats que ha anà trobant al llarg de la recerca sinó pel que m’ha portat a pensar: la dificultat de la lluita per la transparència. (Una transparència que tothom desitja i reclama però que tan poc s’aplica)

(PD. Anava a afegir-hi l’enllaç però tan sols es disponible per als subscriptors)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.