Jardins? Herbes!

No sé si és ben hora que arribin les festes abans d’hora o  de que card.cat organitzi una altra taula rodona, en qualsevol cas les dues opcions semblen funcionar alhora de “posar-se les piles” i arreglar i un poc el lamnetable aspecte del nostre poble. Més d’un pam fan les herbes del jardí del Centre de Salut i de la “plaça dels morers”, en canvi, la pobra gespa de l’esglèsia sembla que espera el capellà per donar-li l’extrema unció…lamentable. I tot això en un poble de més de 15 milions d’euros de pressupost i amb dues empreses dedicades als jardins: una per la zona costanera i un per Sant Llorenç i Son Carrió. En fi, potser abans de Sant Llorenç haurem arreglat qualque cosa, sinó esperarem a la pròxima taula rodona.

SAMSUNG CAMERA PICTURES jardins 3 jardins 4 jardins 5 jardins 7

5 pensaments a “Jardins? Herbes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.