La cançó de la setmana

Continuam amb els homenatges a David Bowie, que bé que s’ho mereix. Aquest cop és el sempre sorprenent Beck qui li dedica una espectacular versió del seu tema Sound and Vision.  I deim espectacular perquè el que fa Beck en aquesta cançó no és una simple versió, sinó que tot un espectacle de 10 minuts de duració.

Aprofitant que el seu pare és director d’orquestra, el  músic californià (un dels meus preferits per la seva versatilitat i inconformisme) ajunta 170 músics, entre els quals hi ha una orquestra clàssica, un cor estàndard i un altre de gospel, guitarres elèctriques… i tot gravat amb un gran sentit de l’espectacle.

Mai Sound and Vision havia sonat tan grandiloqüent i només Beck ho podia fer:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.