L’Ajuntament aprova modificar les normes subsidiàries de sa Coma

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha aprovat, en la sessió plenària d’avui, una modificació puntual de les normes subsidiàries per dotar d’ús esportiu a la futura zona d’equipaments de sa Coma que s’ubicarà al costat de l’actual delegació.

Aquesta modificació, que compta amb tots els informes tècnics favorables, s’ha aprovat amb els vots favorables de l’equip de govern i el Pi, i l’abstenció del PP.

La regidora d’Esports i primera tinent de batle, Antònia Bauzà, explica que “la introducció de l’ús esportiu a una zona d’equipaments s’ha considerada d’interès general ja que permet ampliar les possibilitats d’ús d’aquests terrenys públics”.

El passat 19 de novembre de 2015, el ple municipal va aprovar inicialment aquesta modificació de les normes subsidiàries. L’Ajuntament va recepcionar la urbanització de la tercera fase de sa Coma, concretament dels polígons 25, 25A i 26, el 26 de juliol del 2001. La zona d’equipaments d’aquesta urbanització es destinava anteriormente a un ús cívico-social. A començament de legislatura, l’equip de govern va acordar modificar les normes urbanístiques per incloure un ús esportiu i poder destinar una part del futur equipament a la construcció d’infraestructures esportives.

 L’acord que s’ha adoptat en el ple d’avui dematí s’ha de remetre a la Comissió Insular d’Urbanisme del Consell Insular de Mallorca perquè l’aprovi de forma definitiva.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.