Què en trobau?

Ara que han acabat les festes de Sa Coma, la gent de sa Costa o els llorencins que hi van anar ja poden valorar com han anat. Què us ha agradat? Què s’ha de canviar?

Contesta a través del comentaris!

4 pensaments a “Què en trobau?


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Uep! Pau tens pendent de publicar les últimes notícies de les Festes de sa Coma i fotos que esperen amb il·lusió les alumnes de ball en línia i dansa. Estan ja enviades.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

   No estic de guardia jo. Estic de vacances ji ji ji

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

   • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

    I podries dir-nos un poc què tal ses festes ja que hi som tu que has assistit a quasi tots els actes.
    Venga Magdalena mulla’t!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

 2. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Benvolgut Pau … jo aquest any he tret més informació que mai i fotos dels diferents actes de les festes de sa Coma … gràcies la col•laboració de: associacions, comissió de festes, amics i veïns que m’han enviat fotografies i notícies de com han viscut ells les festes de sa Coma 2016.
  Malauradament no he pogut assistir als diferents actes com en anys anteriors a causa de problemes de salut que arrossego des del passat 8 de gener (només he anat a uns quants actes).
  Però, puc dir-te que han estat molt participatives i han assistit gent de tota la comarca.
  Ara sí, dir-te que l’últim comentari que em va arribar durant els dies de festa i ahir nit, una altra vegada, aquest cop eren llorencines.
  Per què punyetes, no han programat aquest any l’actuació de Tomeu Penya, ni a sa Coma ni a Sant Llorenç, i eren gent de la teva generació Pau amb fills petits … perquè després diguin que en Tomeu Penya només agrada a la gent gran.
  Vull aprofitar aquesta ocasió per donar les gràcies a totes les associacions que han participat i col•laborat amb les festes.
  La més cordial felicitació a la comissió de festes, a que tinc l’honor de pertànyer des de fa gairebé 20 anys. A la brigada d’obres pel seu treball, als funcionaris de la Delegació de sa Coma, a la nostra dinàmica Cati Mari Vives, a Rafaela Riera, al delegat Nicolau Bordal, a la policia local, que sempre estan pendents de la menor incidència. I com no, als voluntaris de Protecció Civil de Sant Llorenç des Cardassar, que ja s’estan preparant per a les festes de Sant Llorenç

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.