L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar presenta la ruta ciclista Marga Fullana

La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, Antònia Bauzà Lliteras, ha estat l’encarregada de presentar avui dematí la ruta ciclista Marga Fullana que s’inaugurarà el proper 3 de setembre, a les 16 hores, a l’antiga estació de tren de Sant Llorenç.

Presentació de la ruta ciclista Marga Fullana a l'estació de Sant Llorenç des Cardassar.

La ruta, dissenyada per la ciclista Marga Fullana, que ha dedicat tota la seva vida a l’esport i a promocionar Mallorca i en concret el seu poble per tot el món, passa per camins de terra del municipi de Sant Llorenç des Cardassar i serà la primera d’aquestes característiques a Espanya.

“Per l’Ajuntament de Sant Llorenç és tot un honor comptar amb una medallista llorencina del nivell de Marga Fullana i al mateix temps poder oferir als nostres visitants una ruta dissenyada per la mateixa esportista”, explica Bauzà.

La ruta inclou tres recorreguts que duen el nom dels llocs on la ciclista va conquerir les tres medalles d’or als mundials: Vall di Soli, Are i Sierra Nevada. Marga Fullana, medalla de bronze a les Olimpíades de Sydney 2000, va ser Campiona del Món l’any 1999 a Are, Suècia, per relleus i individual; a Sierra Nevada, Espanya, va assolir aquest campionat per relleu i individual el 2000; i Vall di Sole, Itàlia, es va proclamar Campiona del Món individual l’any 2008.

La ruta Marga Fullana comença a l’antiga estació de tren de Sant Llorenç des Cardassar i va en direcció a Son Carrió per la via verda, per continuar per a diferents camins de la zona fins arribar a sa Coma. Un cop allà i voltejant el mar arriba fins a la Punta de n’Amer. La tornada alterna la via verda amb camins rurals que duen a Son Carrió i fins a l’estació de Sant Llorenç.

La ruta possibilita diferents opcions en funció de les necessitats i el temps de les persones que la vulguin gaudir. La ruta Vall di Sole, de color verd, té una dificultat fàcil i és de 19 quilòmetres. La ruta Sierra Nevada, de color blau, és de dificultat mitja i de 29 quilòmetres. I l’Are, de color vermell, és de dificultat mitjana-alta i de 39 quilòmetres.

“Convidam a tothom a venir dia 3 de setembre, a les 16 hores, l’estació de Sant Llorenç per, després d’una breu inauguració, fer una pedalada popular per les rutes que acabarem amb un gran avituallament”, explica Bauzá.

L’Ajuntament també ha organitzat una festa per als petits, que podran gaudir de diferents activitats a la mateixa plaça de l’estació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.