Una gran traca de focs artificials tancà les festes de s’Illot 2016

Un any més, la gran traca de focs artificials conjunta dels ajuntaments de Manacor i Sant Llorenç des Cardassar posà punt i final a les festes de s’Illot.
IMG-20160822-WA0003
La IV edició del cercaviles dels gegants de Sant Llorenç i Manacor contaren enguany amb un nou protagonista: el gegant de Mossèn Galmés, que desfilà per primera vegada a les festes de s’Illot juntament amb els gegants llorencins Àngela Trebolina i Jaume Bellugins acompanyats dels Xeremiers des Puig de sa Font. L’autor del nou gegant és l’artista Damià Arnau Pont de Sant Llorenç, i aquest és el seu primer gegant, si bé és l’autor dels caparrots de Son Carrió.
Pel que fa a les festes del s’Illot llorencí molt semblats a l’any passat, es repetiren amb gran èxit el cercavila i correfoc amb els Dimonis de Son Ganxo, el tradicional concert de la Banda de Música de Sant Llorenç, el mercat “prehistòric” animat per Batukoma, entre altres actes.
Un any més, els ajuntaments dels dos municipis anunciaren als seus respectius programes actuacions conjuntes, el que no varen coincidir va ser amb l’hora del concert berbena d’ABBA AGAIN Tribute Abba. El programa de les festes del s’Illot manacorí estava anunciat a les 22:30, i al programa del s’Illot llorencí a les 21:30 tot i la gran afluència de públic assistent, molts arribaren pocs minuts abans d’acabar l’actuació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.