La cançó de la setmana

Avui us deix un poc de rock and roll del bo amb guitarres ben afinades i potents: The White Stripes. 

Aquesta banda nord-americana, liderada per Jack White i la seva esposa (ja ex) Meg White, és famosa pels seus hits rockers i la força del seu directe. Jack aporta veu, guitarra i piano; i Meg bateria, veu i piano. Sentint els discs semblen molts més, però realment just són ells dos.

La banda,  pesar de ser relativament jove (principis del 2000) va anunciar la seva separació al 2011.  Ara només Jack White treu àlbums de manera individual amb el seu nom. Però aquesta ja és una altra història…

Com a curisositat cal dir que al 2006 el grup aparegué a l’episodi Jazzy and the Pussycats de la 18a temporada de la sèrie The Simpsons.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.